Over Ons

Oprichting 1972

Na verschillende werkzaamheden in de verfbranche o.a. als vertegenwoordiger bij firma Heijboer in Middelburg een glas- en verfgroothandel, besloot Eliza van Velzen (VE) samen met zijn vrouw Suzana van Houte (HO). Handelsonderneming Veho op te richten.

Hij begon vanuit een schuurtje gehuurd van een fruitteler drie huizen verderop. Door de opgedane kennis en zijn ervaring in de schildersbranche nam het aantal klanten toe. En daarmee ook de vraag naar een grotere ruimte.

1978 kocht hij de loods van loodgietersbedrijf De Looff aan de Wilhelminastraat met loods en woning. De oudste zoon Hans van Velzen kwam in 1981 in het bedrijf waarna het bedrijf een groei inzette. Twaalf jaar later werd de bestaande loods uitgebreid.

In 2011 kwam de oudste zoon van Hans van Velzen in het bedrijf Thomas van Velzen. Veho kent inmiddels een vast klantenbestand. Opgebouwd sinds de oprichting van het bedrijf in 1972. Onder de schildersbedrijven vind je ook veel familiebedrijven. Ze gaan van generatie op generatie met ons mee.

 • Met een breed assortiment van professionele merken, kunnen we u goed van dienst zijn.

 • Bezorging

  Altijd gratis bezorging ook op werkadres ! Voor 12.00 uur besteld dezelfde dag geleverd!

  Bezorgschema:

  Zuid-Beveland
  elke dag ! (maandag t/m vrijdag)
  Noord-Beveland
  dinsdag/ woensdag
  Tholen en West-Brabant
  woensdag /vrijdag
  Walcheren
  dinsdag/donderdag
  Schouwen-Duiveland/Goeree-Overflakee
  woensdag
  Zeeuws-Vlaanderen donderdag

  Advies

  Voor advies kunt u altijd bij ons terecht. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij een goed overwogen advies samenstellen.

  Prijs-Kwaliteit

  Als onafhankelijke groothandel met professionele producten zijn wij altijd in staat om het aanbod voor de klant zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

  Samenwerking Fabrikant

  Door goed samen te werken met leveranciers en klanten bieden wij u een prima service op onze producten.

 • Bekijk onze projecten!